سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در این حالت در واقع از عملکرد سازه‌ای ورق فولادی ذوزنقه‌ای چشم‌پوشی شده و سقف کامپوزیت عرشه فولادی به‌عنوان یک دال بتنی مسلح در نظر گرفته می‌شود.

البته لازم است اشاره کنیم که موار دیگری هم در ساخت و اجرای این نوع سقف ساختمانی وجود دارند که موجب کاهش مدت زمان اجرای آن می‌شوند؛ برای مثال چیزی به نام عملیات قالب‌بندی در اجرای سقف عرشه فولادی وجود ندارد چراکه در اجرای این نوع سقف ساختمانی از ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل بدون میلگرد استفاده می‌شود. از این‌رو هیچ‌ نیازی به انجام عملیات قالب‌بندی که وقت بسیار زیادی را از اجرا و اتمام پروژه ساختمانی هدر می‌کند نیست؛ درواقع ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل در اجرای این سقف ساختمانی به عنوان قالب مورد استفاده قرار می‌گیرند و جایگزینی برای اجرای عملیات قالب‌بندی هستند و همین عامل موجب افزایش سرعت اجرای سقف عرشه فولادی می‌شود؛ از طرفی سایر کارهای وقت‌گیر در اجرای این نوع سقف مانند عملیات کف‌سازی و پوکه‌ریزی انجام نمی‌شوند چراکه این سقف دارای بتن‌ریزی با سطح بسیار هموار و یکپارچه است از این‌رو نیازی به انجام کف‌سازی و پوکه‌ریزی نیست بنابراین عملیات ناز‌ک‌کاری به آسانی و با سرعت بالایی انجام می‌گیرد.

این سقف ها مزایای زیادی دارند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به وزن سبک آن ها، سرعت بالای کار، ساخت آسان، ایمنی مناسب و عایق بودن اشاره کرد.

از کارخانجات معروفی که این ورق ها را با کیفیت بالا تولید می کنند می توان به کارخانه امیرکبیر کاشان، هفت الماس قزوین، تاراز شهرکرد و فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. همچنین در بازار، ورقهای گالوانیزه وارداتی مانند ورق هندی، قزاق، اوکراین و چینی موجود می باشد.

پس از مدتی مهندسین سازه با اجرای تمهیداتی به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد درگیری کامل بین بتن و عرشه, پس از مرحله ی گیرش بتن از این عرشه ها به عنوان نقش سازه ای بصورت مرکب در مراحل بهره برداری استفاده کنند.

سقف عرشه فولادی متشکل از ورق‌های گالوانیزه بوده و از میلگردهای حرارتی و سازه‌ای بهره می‌رود. علاوه بر این قالب‌بندی در آن نیاز نیست زیرا این سیستم از فلاشینگ بهره می‌برد.

مقدار دهانه مجاز دال عرشه: مقدار دهانه مجاز عرشه بستگی به نوع تکیه گاه دارد. به گونه ای که این مقدار در عرشه هایی که دارای تکیه گاه ساده هستند با مواردی که دارای چند دهانه هستند، متفاوت است. البته به منظور کاهش هزینه ها هنگام محاسبات و اجرا از عرشه گذاری به صورت حداقل دو دهانه استفاده می شود.

یکی از اصلی‌ترین اجزاء سقف عرشه فولادی، بتن است. همانطور که می‌دانید بتن از سه جزء اصلی شامل: آب، ماسه یا شن و سیمان ساخته می‌شود.

به طور کلی برای مقاوت در برابر حریق بر اساس فاصله دهانه آزاده دهانه ها و ضخامت بتن از میلگردهای موسوم به آتش پاد در سایزهای ۱۰ تا ۱۴ در داخل گامهای ورق عرشه به صورت طولی استفاده می گردد.

در این مقاله به طور مفصل به بررسی مزایا و معایب سقف عرشه فولادی و صد البته نحوه اجرا و جزئیات ویژگی‌ها و مشخصات، مقاومت، ضخامت و دهانه آن پرداخته شده است. سقف عرشه فولادی چیست؟ سقف عرشه فولادی به یک سیستم سقف مهاربندی فلزی اطلاق می‌شود که…

شایان ذکر است که این سیستم در واقع، بهبود یافته سقف کامپوزیت معمولی است که به‌عنوان یکی از اقتصادی‌ترین انواع سقف در نظر گرفته می‌شود.

این ورق یکی از اصلی ترین، مهمترین و پر هزینه ترین بخش ها در سیستم سقف های عرشه فولادی می باشند. این ورقها با ضخامت ۰٫۸ میلیمتر الی ۱٫۲۵ میلیمتر و در عرض ۱۲۵ سانتی متر به صورت رولی توسط دستگاههایی که به شکل موجدار و به روش نورد سرد آن ها را فرم می دهند، تولید می شوند.

ارتفاع بتن از روی قائده فوقانی ورق ذوزنقه ای حداقل ۵ سانتی متر می باشد و ارتفاع آن از روی قائه تحتانی ورق ذوزنقه ای ۱۳ سانتی متر در نظر گرفته می شود.

تمامی حقوق مادی و معنوی این سقف عرشه فولادی وب‌سایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.

Report this page